top of page
Sök
  • Felix Nierenburg

Slut på ledighet och snart iväg till Göteborg


Då var denna julledighet slut och batterierna laddade för ett fullspäckat 2018. Varken mail, instagramkonto eller något annat har fått vara aktivt så det känns nästan lite konstigt att sätta sig framför datorn.

Men nu är vi igång och idag ska vi packa ett fotobås som ska köras ner till Göteborg. Årets första jobb blir 4 dagars mässa på Svenska mässan.

Sedan har 10 fredagar bokats upp i hösten samt ett gäng andra event. Så vi ser positivt på 2018 och hoppas på flera större uppdrag i år. Förutom att leverera fotobås till olika stället i Sverige så bygger vi även lounger, montrar, tältområden och mycket mer! Vi äger 100-tals produkter för fest och event.

Nedan ser ni ett av våra fotobås på stadshuset.7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page