top of page

Hyra timeslice till eventet - kul och fartfylld aktivitet

Timeslice, 3d bås, glamcam, bullet time...

Timeslice, även kallat 3d bås, matrixbås, bullet time och glamcam. Det finns otaliga namn för denna produkt. Vad ni än väljer att kalla den så kommer den göra ert event till något extra. Ni kan hyra en timeslice rigg av oss och då ingår två personer från Selfiebox som tar hand om aktiviteten. En timeslice kommer vara uppskattat.

Era kunder har säkert sett det på film, nu kan ni sätta dom i händelsernas centrum tillsammans mer ert varumärke.

Timeslice eller 3d bås, vad är det?

Vad är då timeslice? En timeslice skapar en fryst videosekvens precis som videon visar. Det finns massor av olika sätt att göra detta. På vårt exempel har vi valt att göra sekvensen från sidan istället för en rund ring som också är populärt. Fördelen med att göra filmen från sidan är att bakgrunden syns bättre och filmen störs inte av kameror och teknik. Men vi tillhandahåller även 360 graders timeslice. Denna produkt kräver ganska mycket utrymme och på exemplet har vi en yta på 6 x 5 m. Det är i minsta laget men som ni ser funkar det fint

Timeslice - vad kostar det?

Timeslice är tyvärr svårt att lämna ett pris på. Det är många olika förutsättningar som spelar in. Hur många kameror ni vill ha, om en skrivare ska vara kopplad till en av kamerorna, backdrop mm. Pris startar från 14000 kr ex moms.

Vill ni veta mer eller är intresserade av en offert så kontakta oss redan idag! 

Hyra timeslice
bottom of page