top of page

Hyra fotoautomat

Hyra fotoautomat är perfekt för eventet med mindre budget. Eller Selfiepelare mini som vi kallar den. Tack vare att fotoautomaten är enkel och smidig fungerar det perfekt för turnéer och road shows. Fotoautomaten går också att hämta hos oss. Då sköter ni själva montering och installation. Pris startar från 3900 kr ex moms.

Produktinformation

Fotoautomaten är utrustad men en touchskärm och en DSLR kamera för bästa bild. Den kan göra allt från gifar, boomeranger, videos och självklart vanliga foton. Dessa kan ni sedan maila direkt från fotoautomaten. Det ingår även digitala kopior.

Kameran går smidigt att vinkla för att ändra förutsättningar om tex barn ska fotos. Ett bra avstånd för gästerna att stå framför fotoautomaten är mellan 1 - 1,5 meter. 

Hyra fotoautomat.jpg

Tillval till Selfiepelare mini

  • Printer för att skriva ut era bilder. Det absolut vanligast är två fotoremsor som är 5x15 cm men det går även att få utskrifter som är 10x15 cm eller 15x10 cm. Er branding/logo på utskrifter ingår.

  • Backdrop för bakgrund. Vi har flera olika backdrop för uthyrning men hjälper även till att ta fram er egna design.

  • Greenscreen, skapar en bakgrund på bilderna med hjälp av en grön bakgrund. Det enda ni behöver göra är att kicka en jpg bild med bra upplösning till oss. Sedan hamnar er valda/era valda bilder som bakgrund.

Kontakta oss

Thanks for submitting!

bottom of page