top of page
Sök
  • Felix Nierenburg

Hyra airhockeyHyra airhockey är ett populärt tillskott till eventet. Vi har flera airhockeyspel som ofta hyrs ut som ett komplement till ett fotobås. Men det är också vanligt att vi endast hyr ut ett airhockey.

För några dagar sedan var vi på Sheraton Stockholm Hotel och då fick airhockeyt sällskap av ett fotobås. Det var tredje gången den här sommaren som vi var på plats med airhockeyspelet.

Själva spelet i sig är snabbt och enkelt att börja spela. Bordet är täckt med små hål som det kommer luft ur tack vare en fläkt. Luften gör så friktionen minskar och pucken "svävar" över spelplanen. Spelarna har varsin "klubba" som de slår pucken med och det är endast "klubban" som får röra pucken. Målet är att slå ner pucken i motståndarens mål.

Hyr ni ett fotobås så tar vi med ett airhockey för endast 1250 kr ex moms. Om ni bara hyr ett airhockey tillkommer montering och transportkostnad.

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page