Sök
  • Felix Nierenburg

Hyra instagramprinterHyra instagramprinter kan ni göra hos oss på Selfiebox. Det är en rolig produkt som skriver ut bilder som lagts upp på intagram. Tex så väljer ni att er hashtag ska vara #Sommarfest2017, alla som sedan använder er valda hashtag får sin bild utskriven. Det enda som gäller är att ha ett öppet instagramkonto.

En instagramprinter är en perfekt produkt att kombinerar med en tävling. Ge bort en presentcheck till en av alla som använde just er hashtag. På så sätt uppmuntras gästerna att sprida ert varumärke och ni kommer synas.

#instagramprinter #hyrainstagramprinter

16 visningar

Hyra Fotobås?

Kontakta någon av oss på Selfiebox.se

 

Felix Nierenburg +46 735 00 96 97, Felix@eventup.se

Paridon Eklund +46 707 29 84 22, Paridon@eventup.se

 Event.up AB Klockargränd 17

192 72 Sollentuna

Lager: Skyttevägen 1, Vallentuna