Sök
  • Felix Nierenburg

Djurgården+Selfiebox=SantPå Djurgården hockeys två första hemmamatcher i kvartsfinalen mot Frölunda fick vi äran att vara med. Kvartfinal 2 som var den första på Hovet var vårt roligaste uppdrag hittills med vår Selfiebox. Samtidigt som Fotobåset jobbade satt vi på bästa möjliga sittplatser. Dessutom vann Djurgården med 3-1 och utjämna matchserien till 1-1. Andra kvartsfinalen sattes publikrekord men tyvärr hjälpte inte det Djurgården till vinst.

Djurgården är något som ligger oss på Selfiebox varmt och hjärtat. Säsongskort, ständigt medlemskap i båda Djurgårdens fotboll och Djurgårdens hockey och hundratals matcher har setts på Stadion, globen, hovet och Tele2 arena. Det var inte konstigt att vi blev glada när Djurgården Hockey hörde av sig och bad om vår hjälp.

Fotobåset gick varmt under båda kvartsfinalerna och massor av sköna bilder togs. På dom snygga utskrifterna fick även vi vara med utan att vi ens bad om det, Selfiebox av INREDERIET. Tack för det Djurgården Hockey!


0 visningar

Hyra Fotobås?

Kontakta någon av oss på Selfiebox.se

 

Felix Nierenburg +46 735 00 96 97, Felix@eventup.se

Paridon Eklund +46 707 29 84 22, Paridon@eventup.se

 Event.up AB Klockargränd 17

192 72 Sollentuna

Lager: Skyttevägen 1, Vallentuna