Sök
  • Felix Nierenburg

Fotobås i StockholmHär tas en selfie i Selfieboxen! En Selfiebox passar på alla fester och event. Vi har varit på allt från tv-inspelningar, mässar, bröllop, galor till små privata tillställningar för 10 personer och det blir alltid en succé.

Vad är det bästa med att jobba med Selfieboxar? Det är alla härliga människor man träffar och alla platser man får ser. Förra året var vi på över 100 olika ställen med våra fotobås och träffade tusentals människor. Våra fotobås har verkligen varit över hela Stockholm.

Vi hoppas på över 100 nya ställen detta år och ännu mer trevliga möten.


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hyra Fotobås?

Kontakta någon av oss på Selfiebox.se

 

Felix Nierenburg +46 735 00 96 97, Felix@eventup.se

Paridon Eklund +46 707 29 84 22, Paridon@eventup.se

 Event.up AB Klockargränd 17

192 72 Sollentuna

Lager: Tenngatan 25D, Rosersberg