Sök
  • Felix Nierenburg

Bara ett foto till!Ikväll har vi två fotobås som är ute och jobbar. Ett på ett bröllop och ett på en 50-års. Bilder från det kommer förhoppningsvis senare i veckan om vi kommer ihåg att ta bilder. Det är inte alltid lätt när en hel fest ska rivas så snabbt som möjligt.

Den här bilden visar hur det ofta ser ut när vi ska montera ner och åka hem. Våra lådor är framme, lokalen har tänts och musiken har slutat men fotobåset fortsätter jobba. Det är inte lätt att vara populär ;)


0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hyra Fotobås?

Kontakta någon av oss på Selfiebox.se

 

Felix Nierenburg +46 735 00 96 97, Felix@eventup.se

Paridon Eklund +46 707 29 84 22, Paridon@eventup.se

 Event.up AB Klockargränd 17

192 72 Sollentuna

Lager: Tenngatan 25D, Rosersberg