Sök
  • Felix Nierenburg

Mer än Sveriges bästa fotobåsFör ca två veckor sedan var vi i Göteborg och byggde upp tre av våra tält med 6 stycken snygga värmare. Tälten ljussattes och det blev en snygg entré/mingeyta för ca 1000 konferensgäster. Som ni ser blev det mycketfint.

När vi inte hyr ut fotobås, som vi nästan gör varje dag, levererar vi massor olika saker till event runt om i Sverige. Det kan vara allt från aktiviteter, möbler, dekor och tält. Så vi hjälper gärna till att höja ditt event med mer än Sveriges bästa fotobås.


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hyra Fotobås?

Kontakta någon av oss på Selfiebox.se

 

Felix Nierenburg +46 735 00 96 97, Felix@eventup.se

Paridon Eklund +46 707 29 84 22, Paridon@eventup.se

 Event.up AB Klockargränd 17

192 72 Sollentuna

Lager: Tenngatan 25D, Rosersberg