top of page
Sök
  • Felix Nierenburg

Fotoautomat i GöteborgFörra veckan var en fullspäckad vecka och vi var bland annat med när Iphone 6s och Iphone 6s plus släpptes. Både Stockholm, Göteborg och Malmö fick varsin fotoautomat. På bilden ser ni fotoautomaten i Göteborg som stod på Kungsportsplatsen.

Vi fick uppdraget en vecka innan leverans och lyckades leverar på samtliga platser och med egen designade utsidor på alla fotoautomater. Det är vi mycket säkra på att vi är dom enda i Sverige som klarar av.

Vi har också hunnit med en företagsfest på Friends Arena och en mässa på Stockholmsmässan. Dessutom var vi med och gjorde en fest för ca 100 personer från Mini. Scen, loungemöbler, ståbord, belysning och lite dekor kom från oss.

En fullspäckad vecka ger mycket energi och det behövs när julfesterna närmar sig. Dom ser vi verkligen fram emot. Hoppas vi ses i jul :)


48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page