top of page
Sök
  • Felix Nierenburg

Fotobås på StockholmsmässanVi har glömt att lägga upp en bild från en av dom större uppdragen våra fotoautomatet varit med på. Två fotoautomater fick vara med på Kristallengalan som utspelade sig på Stockholmsmässan även detta år. Det var full fart denna gång också och det togs hundratals bilder i.

Kristallengallan är troligtvis Sverige största branchfest inom tv och det är väldigt kul att få vara en del av detta event. Festen höll på till 03 så vi var trötta efter nedmontering men också mycket nöjda.

Ikväll är det dags för en till dubbeluthyrning och det är även denna gång är ett stort evenemang på G. Otroligt kul tycker vi!

Nu börjar också bokningar för julfester komma in och vi ser fram emot en fullspäckad höst. Se till att boka Stockholms bästa fotobås du med!


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page