top of page
Sök
  • Felix Nierenburg

Fotoautomat på sommareventHär står vår fotoautomt på ett event i frihamnen på kanske sommarens bästa dag? Förutom att fotoautomaten var roligast på festen :) så ger den skugga. Inte kostigt att det var bra tryck på kamera och skrivare.

Har ni något utomhusevent planerat så kan ni kika på vår selfiestudio. Eller varför inte hyra lite solstolar och tält?

När man ska ha ett fotobås utomhus måste man tänka på ett par saker.

Många tror att det räcker med att skydda fotoautomaten från regn och att det inte behövs något skydd alls en solig dag. Så är tyvärr inte fallet. Det är minst lika viktigt att skydda fotobåset från solen så inte tekniken överhettas. Sedan kan solen förstöra kvalitén på bilderna. Om solen lyser in i fotobåset måste ljuskänsligheten minskas på kameran, går den sedan i moln måste den öka. Det bästa är att ställa fotobåset på ett ställe där det inte riskerar att få direkt solljus överhuvudtaget.

Det är också viktigt att förankra eventuellt tält, parasol eller det som ska skydda fotoautomaten. Börjar det blåsa på ordetligt kan det gå riktigt illa om inte allt sitter fast ordentligt. Vindens kraft ska man inte underskatta.

Som tur är har vi många års erfarenhet av event och speciellt att bygga tält. Vi hjälper gärna till med hela eventet men blir lika glada om ni bara vill hyra våra populära fotoautomater.


16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page