top of page
Sök
  • Felix Nierenburg

Semestern tog slut och vi åkte till Ekerö med ett fotobåsI lördags tog semester slut vilket alltid ger lite blandade känslor. Grekland, sol, bad och stränder i alla ära men det är faktiskt event vi tycker är allra roligast. Vi startade med ett bröllop på Ekerö, närmare bestämt Skytteholm som ligger direkt vid Mälarens strand.

I juli ska vi vara med på ytteligare några bröllop innan månadens stora uppdrag går av stapeln. Denna gång kommer våra fina fotobås få stanna hemma men air-hockey, fussball, dart, shuffleboard och massor av dekor är bara ett urval av det vi kommer leverera och roa ett hundratals amerikaner.

Augusti har också börjat bokas upp så ta chansen att få ett fotobås till sommarfesten innan det är försent. Kontakta oss på Selfiebox så berättar vi hur det går till.

Ha en fortsatt trevlig sommar


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page