top of page
Sök
  • Felix Nierenburg

Nationaldagen i Rålis bjöd på premiär av vår groupievagn!Här är en bild från premiären för vår Selfiestudio? Eller kanske fotosläp? Eller varför inte Big Selfiebox? Som ni förstår har vi ännu inte kommit på vad vi vill döpa henne till så alla förslag är välkomna.

Premiären gick av stapeln på självaste nationaldagen i Rålambshovsparken. Det är sjätte gången vi får vara en del av evenemanget och vi har bland annat tält, stolar, bord, stora flaggor och sittgrupper på plats. Nedan ser ni en bild på några av våra blåa tält som skyddar personal och artister från regn.

Premiären blev över förväntan och det togs konstant bilder hela dagen lång.

Här kan ni se roliga modeller av vår fina vagn:

Selfiestudion går att branda nästan hur som helst och vi har massor av snygga möbler som också går att hyra. En självklar plats att hänga på under tillexempel festivalen.4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page