Sök
  • Felix Nierenburg

Fotoautomat på pressdagHär står vår fotoautomat på ett event i Stockholm. Det var full fart i fotoautomaten och 6-7 personer tryckte sig in samtidigt och tog groupies. Det är något vi tycker om med våra fotobås att så många kan få plats samtidigt och dela det roliga.

Nu fortsätter veckan med uthyrningar i Göteborg, Västerås och även på andra ställen i Stockolm. Hoppas ni också hittar till något av eventen eller hyr ett eget fotobås till er fest och skrattar tillsammans i vår Selfiebox.


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hyra Fotobås?

Kontakta någon av oss på Selfiebox.se

 

Felix Nierenburg +46 735 00 96 97, Felix@eventup.se

Paridon Eklund +46 707 29 84 22, Paridon@eventup.se

 Event.up AB Klockargränd 17

192 72 Sollentuna

Lager: Tenngatan 25D, Rosersberg